2024. Márciusi égi táncok – Az erőgyűjtés hónapja

Március hava csillagászatilag még mindig egy erőteljes átmenetet képez a tél és tavasz határai között, de tulajdonképpen nincsenek is éles határai egyik évszakváltásnak sem. Kora-tavasszal a Halak jellegű tisztánlátás, az intuitív tájékozódás és az erőteljes szándék, a fizikai erő rezgései egyszerre színezik a téridőt a teremtés leghatározottabb formájában. A cél: a minőségváltás és az újjászületés.
Mondhatjuk, hogy a március tökéletes időszak lesz arra, hogy felébredjünk a téli és egyéb álmainkból, és elkezdjük valósággá formálni a legmerészebb álmainkat is. Bármilyen álomból lehet valóság, ha képes vagy a korábbi illúziókat újabb szintre emelni, transzformálni azt, ami eddig volt, és lenyesegetni azokat a tartalmakat, amelyek blokkolták a manifesztációs folyamataidat eddig.
A hónap első két és fél hetében a tisztánérzékelés rezgései, a jósló álmok, az égi sugallatok még folyamatosan bombázni fognak minket, célszerű a megérzéseink szerint váltogatni az irányokat, – tökmindegy, mit mond a logika, vagy a legjobb “barát”, nálad jobban úgysem fogja tudni senki, hogy neked mi a legjobb döntés! Ha az orvos azt mondja, hogy ez és ez van, nem tehetsz semmit, vagy gőze nincs mi bajod, az intuíciód most sokat segíthet abban is, hogy meghalld, megértsd a tested-lelked üzeneteid, és megtaláld a megoldást! Nem kell mindent elhinni, amit mondanak.
*
“Kedvencem”, amikor azt mondja a szuperjóindulatú ismerős valakinek, hogy “Ne menj el tanárnak/grafikusnak/informatikusnak/színésznek…stb.”, mert nem lehet belőle megélni, vagy Dunát lehet rekeszteni, mert annyi van belőlük.” Vagy, amikor a szülő mondja a gyerekének, “Ne akarj művész lenni, ne rajzolgass, tanuld a matekot, mert abból lehet jól megélni.” – Nem azért, de láttam már éhező matektanárt, gerincbajos, lelkileg kiégett könyvelőt, és munkájára igényes grafikust, aki csodás könyvborítókat tervez, és nem meglepő módon anyagilag is sikeres abban, amit csinál.
*
A régi sztereotípiák, “őskori” minták a mai korban már nem fognak működni, Halak Szaturnusz ismét –>> a régi rendszer is csak egy illúzió, válts szemléletet, engedd el a kishitűséget, és emeld magad új szintre, teremts új rendszert! Amit el tudsz KÉPzelni, abból nő ki a világképed! Használd a képzeleted erejét!
1. Azért, mert ő lúzer, és nem vitte sikerre az életét, és a saját élettapasztalatai koszossá tették a látásmódját, az az ő baja, attól Te még lehetsz sikeres abban, amit csinálsz, – szorgalommal, alázattal, kitartással!
2. És akkor mi van, ha Dunát lehet rekeszteni egy adott szakma embereivel??? Egyrészt: nagyon kevés az igazán jó szakember, simán ki lehet emelkedni közülük, ha Te vagy a legjobb, a legszorgalmasabb, a legmegbízhatóbb, a legtehetségesebb, vagy a legkitartóbb!
*
A Halak Szaturnusz eleve a lényeglátást segíti a ködben, általa pontosan tudhatod, hogy a szorongásaid okozóit hogyan oldhatod fel egyszer és mindenkorra. Becsapni csak azt lehet, aki hagyja magát, a félrevezetett éppúgy hibás, mint a félrevezető…
*
A tavaszi napéjegyenlőség képlete (ez egy külön poszt lesz) sok mindent előrevetít az új csillagászati évkörről, a lényeg, hogy az információ, a tanulás, a kapcsolatrendszerek, mint a túlélés legfontosabb forrásai egész évben jelentőséggel fognak bírni, de észnél kell lenni, mert az információs káoszban könnyen tévútra lehet terelődni.
*
Különösen energikus hetek várnak ránk, vétek elpazarolni ezt az időszakot, úgyhogy mindent bele, csodás márciust kívánok mindenkinek!🌷🐞🐏