2024.03.10. Újhold a Halakban uránuszi energiákkal

A Halak Újhold mindig a legmisztikusabb időszakot jelöli a csillagászati évkörön, mivel a két illumináló égitest együttes ereje tölti fel a Halak tisztánlátást hozó, mélységekbe és magasságokba nyúló energiáit. Az Újholdat érő Bika Uránusz szextil és az MC tengelypontra érő, Vízöntő Mars 30°-os karmafényszöge jelzi azt, hogy a megnyíló égi csatornák karmikus színezettel olyan tudáshoz vezethetik el az ébredező földi halandót, mely révén bátran léphet a jövője felé, méghozzá nem a szokásos útvonalakon.
*
A Vízöntő Mars idején a mindenkori tudás, az alternatív önismereti utak, a különleges továbbképzések vagy a közösségi élmények motiválhatják az egyént a legjobban, a cél a reményteljes jövő elérése, ha kell robbanásszerű változásokkal, a lényeg, hogy elinduljunk onnan, ahol voltunk, és folytassuk az utunkat egy másféle szemléletmóddal, a legbelsőbb tudásunkkal, a lélek hívásai mentén. Mottó: függetlenedés és megújulás az elengedés szükségszerűségével.
 *
A szenvedésprogramok ideje már régóta lejárt, mégis sokan büntetik még magukat fájdalmas helyzetekkel, de az elkövetkező holdhónap abszolút alkalmas lesz arra, hogy a változó minőséget kihasználva továbblépjünk, és a Vízöntő Marsra kapaszkodva kilőjük magunkat egy olyan pozíció felé, amiről mindig is álmodtunk.
 *
Az álmok, megérzések, lelki sugallatok még mindig folyamatosan érkeznek, valószínűleg nagyon is tudod, hogy merre kell úsznod, és melyik áramlat lesz a tiéd, – csak a megfelelő pillanatra vártál -, hát vasárnaptól elérkezik ez a pillanat is, lehet kilépni, hátrahagyni, újjászületni, és új jövőt építeni.
 *
A transzcendens attól még ott van, hogy nem látod. Vannak dolgok, amelyeket érezni kell. Ha azt mondod, hogy szeretetet kérsz ajándékba, azt nem tudod megfogni, becsomagolni, polcra tenni, mert csak érezni, és áramoltatni tudod azt, főleg, hogy Te magad vagy az, aki szeretetet vihet a dolgokba. Az érzelmi teremtőenergiák most ötvöződnek a tudásvággyal és a kollektív zsenialitással, a kérdés, hogy van-e elég rugalmasságod ahhoz, hogy kilépj az idegesítő megszokottból (Mars-Uránusz 90°). Valahogy muszáj lesz lépni valamerre, különben egyre jobban frusztrálni fog az egy helyben toporgás…
*
Ma még Fekete hold fázisa van, lehet lomtalanítani, kidobálni, átgondolni, mi az, amivel végleg leszámolsz, (elengedő-megszabaduló mágia ideje van!), de holnap 10h-től már lehet növekedni, újraéledni lelkileg ismét! Kizárólag az álmaid, vágyaid, reményeid mentén.
 *
Szép hétvégét kívánok Nektek!