2023.03.20. Boldog új napévet!
.
Ma este 22:25 perc környékén az Állatövön haladó Nap végleg lezárja a 2022-es évet, és megnyitja a csillagászati kapukat 2023 előtt, azaz a Kos 0° fokára lépve “hivatalosan” is elindítja számunkra a tavaszt. Az új évkör mindig új lehetőségeket is tartogat, hiszen a Nap a születési képletünk minden egyes fokához visszatér egy év folyamán, és illuminálja azokat a feladatainkat, dilemmáinkat, és a karmikusan terhelt ügyeinket (is), amelyeket még nem sikerült rendeznünk. Minden egyes nap új lehetőségeket kapunk arra, hogy kiemeljük magunkat a gödörből, új célokat állítsunk fel, miközben lezárjuk vagy elengedjük a régit, hogy önazonos módon cselekedjünk, ne akarjunk megfelelni senkinek, csakis a legbelsőbb hangunknak, és hogy nyissunk az olyan lehetőségek felé is, amelyek által többek, erősebbek, egészségesebbek vagy boldogabbak lehetünk.
.
2023-ban a Mars évében a tettek mezején kell bizonyítanunk azt, amit eddig megtanultunk, amit elméletben már alaposan átrágtunk, de jelentőséggel fog bírni a tudatos élettervezés, az önismeret, a lelkierő, a komfortzóna bátor elhagyása, a becsület, a tisztesség és a lelkiismeret.
.
Szintén kiemelt szerephez jutnak a bennünk élő feminin archetípusok, a jobbagyféltekés képességeink, a legmélyebb rétegeinkből feltörő, zsigeri igazságérzetünk, az intuíciónk és a teremtőerőnk női oldala. 2023-ban sorskérdéssé válik az, hogy kihez, és mihez vállaljuk a hűséget, az elköteleződést, hogy a tisztességes utakat választjuk-e, és mennyire vagyunk képesek hűségesek lenni a saját élettervünkhöz, az Önvalónkhoz, és hogy a személyes mágikus- és transzformatív képességeinket kihasználjuk-e arra, hogy az életünk jobbik verzióját éljük.
A mottó idén is, ahogyan mindig:
Ahol a figyelem, ott az energia.
Amibe energiát tolsz, az mindig növekszik.
Boldog új napévet kívánok mindenkinek!🌞