2022.04.15. Halakba lépett a Mars – Növekvő szabad akarat szeretettel
No photo description available.Ma hajnalban a Mars a Halakba lépett, azaz a cselekvőerő érzelmi motivációval, és spirituális tartalmakkal ötvöződik, de a Mars most full extrás szabad akaratot is hoz nekünk egészen keddig, amíg a Mars és Uránusz közötti kvintil fényszög mutatkozik az égen. A szabad akaratunkat most főleg az érzelmi szálak mentén működtethetjük, méghozzá zseniális módon, feltéve, ha a szándékainkat a szeretet és a „minden egy” elve jellemzi. Ha a magasabb frekvenciákra hangolódunk, az imáinkat vagy meditációs kéréseinket ezen a hétvégén „meghallgatja az ég” (a Húsvét miatt egyébként is).
Noha a Merkúr csak hétfőn éri be az Uránuszt a hosszúsági fokokon, de deklinációban már bepontosodtak, épp 0,10° fok a távolságuk a térben. A zseniális ötletek most százával érkezhetnek a problémáinkra, de fontos, hogy jól tegyük fel a kérdéseinket, pontosan fogalmazzunk az imáinkban is. A Bikában igazán értékteremtő, megmentő ötleteink születhetnek! – Főleg az olyan ügyek témáiban, amelyek sokakat, másokat is érintenek. (Pl.: Fogalmazd meg, hogy miért akarsz új házat, autót, állást, világbékét, stb.-t, – hogy segíts vele a családodnak, másoknak, és így tovább.)
A holnap este pontosodó Telihold (Kos Nap, Mérleg Hold 26°45’) keresztkvadrátban lesz ugyan a Plútóval és a Sötéthold Lilith pontjával, tehát a tudatalatti tartalmakban hordozott, nagyon mély, érzelmi sebek, női életek sérelmei most a felszínre kerülhetnek egy szempillantás alatt, – valaki beszól valamit, olvasol egy témáról, vagy csak rosszat álmodsz, – amelyet a szabad akaratod, a tudatos elhatározásod segítségével, a feminin bölcsesség erejével most transzformálhatsz, erővé alakíthatsz, hogy erősebbé válj, mint valaha. A múltat megváltoztatni már nem tudjuk, de tudhatod, hogy a múltad tedd azzá, ami most vagy. Erőssé, bölccsé, túlélővé, szeretetre és gyógyulásra képes lénnyé, aki nem akar már megfelelni többé senkinek, csakis a saját önvalójának, a kozmikus eredetű élettervének. Ha mások, szülők, főnökök, házastársak miatt akarsz teljesíteni, ha azt hiszed, jobban szeretnek, ha „felmutatsz valami értelmeset”, akkor nem a saját életed éled, az nem Te vagy. Aki nem tud önmagadért szeretni, csupán a puszta létezésedért, annak nem is kell megfelelni, ideje leállni azzal, hogy mit szólnak hozzá mások, mi van, ha elrontom, stb… Pont ne érdekeljen mit szól hozzá a másik, mert éveket pazarolsz el azzal, hogy megfelelj, ahelyett, hogy csak tennéd azt, ami önazonos veled. Aki fél, az elveszíti az erejét, az fél-ember, mert fél-elem van benne, és ha úgy van, akkor már inkább Te legyél az, akitől félnek, minthogy az egész életed rettegésben éld…
És vajon miért akarták Jézust kivégezni, eltüntetni? Mert féltek tőle. Jézus vajon félt egy másodpercig is? Dirigálhatott az ő lelkének bárki is? És sikerült őt eltüntetni? Hát nagyon nem. Ő már odaadta magát értünk, hogy tisztuljunk, gyógyuljunk, emelkedjünk. Így Húsvét teliholdas hétvégéjén érdemes lesz átgondolni azt is, hogy mit tehetünk még azért, hogy tisztuljunk, gyógyuljunk, és emelkedjünk. Talán kezdjük azzal, hogy békét teremtünk magunk körül, legalább a közvetlen környezetünkben és a családunkban.
Varázslatos Húsvétot kívánok Nektek sok szeretettel! ❤️
Csörsz Melinda