2022.05.08. Fogadalmak hétvégéje
Péntektől máig, és még egy kicsit holnap is, a Szaturnusz és a Vesta aszteroida (fókuszáló képesség, csőlátás) tűpontos szövetségben halad a Vízöntő 24 fokán, amely a fogadalmakhoz, a hűségre vonatkozó eskükhöz, a lojalitáshoz, és a hosszútávra szóló elköteleződésekhez teremtik meg a tökéletes téridőt. A Szaturnusz-Vesta kapcsolódások a karmikus fogadalmak jelölői is a horoszkópban, – amikor pontosan megfogalmazol magadban valamit, hogy ezentúl már „soha többé”, vagy „ebben az életben már biztos, hogy nem”, vagy hogy „ezentúl minden másképp lesz”, stb., a saját életed konkrétumaival megerősítheted azt, amit szeretnél a továbbiakban. A Vízöntőben a múltbéli fogadalmaid is oldhatók, új elhatározásokkal felülírhatók, főleg, ha vannak személyes állásaid a levegős jegyek 24-25 fokain.
A Vízöntő életterületedhez is igazíthatod ma fogadalmakat, például ha a 6. házadba esik a Szaturnusz-Vesta szövetség, az életmódváltásodhoz kapsz kitartóerőt, és extra belső motivációt.
A Nap-Mars közötti termékeny kapcsolódás pedig cselekvőerőt, lelkesedést és bátorságot ad mindehhez. A Nap-Uránusz // még mindig érvényesül, merjetek extrémek, különcek lenni abban, amit csináltok!
Szép vasárnapot kívánok mindenkinek! 😘
Cs.M.