True Power Astrology

Karma asztrológusként azt vallom, hogy minden földi síkra érkező lélek hordozza magában a korábbi életekből származó tapasztalatokat, félelmeket, sebeket és karmikus tartozásokat. Mindannyian egyedi célokkal, egyénre szabott eszközökkel és sajátos útitervvel rendelkezünk, ami segít minket abban, hogy jól teljesítsünk a földi kalandjaink során. A lélek által gondosan megtervezett égi térkép megadja nekünk a legfőbb célokat, a választott sorsfeladatot, és megmutatja, hogy hol lehetünk szerencsésebbek, vagy hol kell kihívásokkal szembenézni az életünkben. A szabad akaratunk abban rejlik, hogy mi dönthetjük el a kijelölt út megközelítésének az irányát: például sok-sok kerülőúttal vacakolunk-e, vagy nehezebben megmászható, küzdelmes, meredek, de gyorsabb útvonalon megyünk-e, vagy épp egy kényelmesebb, egyenletesebb, de sokkal lassabb tempóban szeretnénk-e haladni.

Tudatossággal és tiszta szándékkal szinte minden formálható, hiszen a tudatossági szint az, ami meghatározza az egész életünket. Természetesen nem kívánhatunk olyat, ami ütközne az élettervünkkel, azaz a kijelölt úti céllal, de bizonyos kereteken belül sokkal jobbat is ki lehet hozni az életből, mint, amit egyáltalán elhinne magáról a földi sík küzdelmeibe belefáradt ember. A True Power asztrológia lényege is pontosan ez: ismerd meg az Önvalód igazi tervét és igazi erejét, mert a csoda ott van benned és Te magad is a csoda része vagy! Ha erre rájössz, nem leszel többé elveszett.

Cs. Melinda

MegosztásShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page