Nyilas Nap – Szerezd vissza a hited!

horoscope-1505423_960_720Holnap este jegyet vált a Napocska, ránk is fér. A Skorpió jeges vizű, lesüllyedős érzékelései után felüdülés lesz a Nyilas optimizmusa! A Juno és a Merkúr már egy ideje a Nyilasban jár, a Szaturnusz pedig régebb óta, de most kihasználhatjuk ezeket az energiákat tanulásra, lelkesítő olvasmányokra és hosszabb távú tervek szövögetésére. A Nyilas tüzes energiái jól támogatják az intuíciót, a kreativitást, az alkotást, a változó minősége miatt pedig jól tudunk alkalmazkodni a váratlan helyzetekhez is.

A Nyilas Juno, mint feleség, bölcsen és optimistán támogatja társát. A Nyilas jegyében benne van a földi sík és a szellemi sík kettőssége, azaz vonzódunk a spirituális témakörök, de a földi örömök iránt egyaránt. Bor, mámor, boldogság, megtisztulás, tisztán látás és belső szellemi vezetettség kapcsolódik hozzá. A Nyilas jegyűek mindig kapcsolatban vannak az egyik nagy égi kulcsterülettel, a Tejút Szívével, ami a Galaktikus Központból érkező bölcsességet közvetíti az “Ég és Föld” dilemmáin keresztül. Elég volt a szomorkodásból és a rossz hírekből! Emeljétek fejeteket az Ég felé, és lőjétek ki a pozitív energiákat, a hasznos tervek, a bölcsesség, a belső hit és a bizalom csíráját az Univerzumba, hogy onnan bumerángként megsokszorozódva érkezhessen vissza hozzátok az áldás.

MegosztásShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page