Mikor jön a boldogság? Mikor jön a nagy Ő?

viragHogy alakul a viszonyom X.Y.-nal?

Mikor válthatok munkahelyet?

Ezer és ezer hasonló kérdést olvasok naponta az asztrológiai fórumokon. A válaszban pedig számtalanszor leírják a szakértők, hogy magasabb szinteken nem létezik a „Mikor?” fogalma. Mert a válasz: BÁRMIKOR! Amikor készen állsz rá, amikor itt az ideje, amikor befogadóképessé tetted magad az újra, a változásra. És hogy ez mikor következik be?

Az asztrológia nem jóslára való, az asztrológus nem lát a jövőbe, különösképp, ha a jövő még ki sem alakult. A jövő képlékeny és az egyén tudatától függ, hogy milyen kimenetele lesz a helyzetének, ami szintén a tudatának, a korábbi mentalitásának az eredménye.

A legnagyobb változások bennünk zajlanak. Környezetünk, élethelyzeteink változásai csupán a belülről kinduló lelki folyamataink eredményei. Nos, ha jön egy adott tranzit, arra reagálhatunk így is, meg úgy is. Lehetünk nyitottak, készek, öntudatosak, tettrekészek, de lehetünk önsajnálatban úszó, magatehetetlen, szenvedő kisgyermekek is, akik kívülről várják életük megoldását. A csodára viszont hiába várnak. A csoda mindig belül keresendő! A teremtő erő benned van Kedves Olvasó! Az életed helyetted senki sem fogja tudni megoldani, és boldog sem tud lenni helyetted senki. Hogy mikor jön a boldogság? Hát amikor akarod! Lehet itt és most is, csak rajtad áll, milyen érzés- és gondolatvilággal éled az életed. Minden egyes nap egy új lehetőség arra, hogy boldog legyél. A boldogságod soha nem a jövőben fogod megtalálni, hanem a jelenben. A boldogságot ne kívülről várd, és ne egy partner érkezésétől reméld, mert ez mind csak illúzió. Az ilyen fajta boldogság sokáig fog váratni magára, ha egyáltalán elérkezik. Boldogtalan, fél-egész nő nem lesz vonzó.

Az önmagában instabil emberek többnyire addig vannak egyedül, amíg meg nem tanulják, hogyan kell önmagukban is megtalálni a boldogságot, az egyensúlyt, a belső békét. Vonzóvá az válik, akinek van hite (önmagában), akiből sugárzik a béke, a szeretet és a nyugalom. Zavaros belső csak zavaros eseményekkel, és személyekkel rezonál. Nem beszélve arról, hogy ha esetleg érkezne az Igazi, felismernéd-e? Tudnál-e kiegyensúlyozott fele lenni a másiknak? Aki önmagában billeg, az még nem áll készen arra, hogy a másiknak teljesértékű partnere legyen. Jönnek a színjátékok, a játszmák, az érzelmi manipulációk, a hatalmijátékok, a féltékenység, drámák és a csalódások. Még az Igazit is el lehet így játszani.

Hát tedd fel magadnak a kérdést: mikor leszel készen arra, hogy rendezd az életed? Mikor leszel érett arra, hogy megérdemelj valakit? Ezt semmilyen horoszkóp vagy előrejelzés nem fogja tudni megmondani. A fejlődésed üteme csak és kizárólag rajtad áll.

Mikor lesz új állásod, sok pénzed, akármid, amit szeretnél? Akkor, amikor megteremted magadnak. Amikor belül elfogadtad az Univerzum segítségét, amikor elhitted végre, hogy megkaphatod mindezt. Nagyon sokan abba a hibába esnek, hogy nagyon vágynak valamire, de napközben csak a hiányra, a bosszankodásra, a jajjveszékelésre, panaszkodásra koncentrálnak. A negatív gondolatok taszítják a sikert. Aki képes arra, hogy megfordítsa a hozzáállását, és azt mondogassa napközben, hogy „ Hamarosan új állásom lesz.”, „Nemsokára elköltözöm.”, „Pénz áll a házhoz.” …stb. , az nagy eséllyel fogja megvalósítani azt, amit szeretne.

Vedd a kezedbe a sorsod irányítását, és használd ki a képességeidet! Mindenki rendelkezik teremtőerővel, hiszen a jelenlegi életünket a múltbéli énünk teremtette. A jövőbeli életünket pedig most, ebben a pillanatban teremtjük.

Legyetek nagyon sikeresek és találjátok meg az örömöket az életben!


MegosztásShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page