Bemutatkozás

Csörsz Melinda Anita
karmaasztrológus

Gyermekkorom óta érdekelt az asztrológia, számomra sosem volt kérdés, hogy ezt a csodálatos és izgalmas tudományt majd egyszer megtanuljam. Mindig is tudni akartam, hogy honnan jöttünk és hová tartunk, hogy van-e sors, szabad akarat, de szintén érdekelt maga a csillagászat, a pszichológia, a grafológia, az ember és a lélek kapcsolata, a létezésünk értelme és karmikus összefüggései. Rengeteg témába vágó irodalmat és tanulmányt habzsoltam be az elmúlt évek során, hagyományos asztrológiáról, szellemtudományokról, asztrozófiáról, a világ működéséről stb., Előadásokra és képzésekre jártam, de valahogy kevésnek, üresnek, felszínesnek, és sokszor tévesnek éreztem a válaszokat, amelyeket találtam vagy kaptam. Sosem voltam az a típus, aki gondolkodás nélkül elfogadja a készen kapott válaszokat, a rendelkezésemre álló információáradatból igyekszem leszűrni azt, ami értékes és valóban működőképes a gyakorlatban. Az asztrológia irányzatain belül a karma asztrológia lett a kedvencem, ami nem csoda, hiszen olyan mélységekig, mint a karmaasztrológia, soha egyik irányzat sem jutott el egy születési képlet fejtése során. A karmikus képletfejtés csínját-bínját Griga Zsuzsannától volt szerencsém megtanulni, aki a transzcendentális karma asztrológia módszerének megalkotója és zseniális mestere.

Hiszem, hogy az asztrológia fejlődése, mint bármely más tudomány esetén, nem állhat meg egy ponton, és remélhetőleg nem is fog. A tradícionális asztrológia csodálatos alapokat nyújtott a mai kor asztrológusainak, de ma már ismeretes, hogy a Föld nem lapos, a Nap nem kering a Föld körül, gigantikus méretű távcsöveink vannak, és tudomásunk van a transzcendens égitestek létezéséről, – hát miért is ne használhatnánk az újonnan elnevezett és sorsot kapott égitesteket is az asztrológia szimbólum rendszerében? Úgy vélem, hogy nyitottnak kell lenni az új felfedezések iránt, mert az asztrológia egy folyamatos megfigyelésekkel és kutatómunkákkal járó terület, ami bármeddig bővíthető, főleg, hogy még azt sem tudjuk, hogy mennyi mindenről nem tudunk még. Egy asztrológus meg ugye pont attól asztrológus, hogy kutat és foglalkozik a tudomány fejlesztésével…

Aki követi az írásaim, biztosan rájött már, hogy egy képletfejtésben a kedvenceim közé tartozik a különböző fényszög konfigurációk értelmezése, amelyek konkrét élettémákat emelnek ki, és azok problematikájára vagy látens lehetőségeire hívják fel a figyelmet. Továbbá extrém témájú, ritka, karmikus témaköröket is szívesen vizsgálok egy-egy nagyon érdekes képletben.

Több, mint 18 éve foglalkozom hivatásszerűen emberekkel, tanítani és segíteni érkeztem, a hozzám kérdéssel fordulóknak nem szimplán asztrológiai ismereteket közvetítek, hanem egy egész életszemléletet adok át, amely a saját élettapasztalataimon alapszik. Megjártam a poklokat én is, mint bárki más, rengeteg küzdelem áll mögöttem, a tanácsaimmal tapasztalatból tudok segíteni. Az eredeti hivatásomat illetően, angol nyelvtanár vagyok, fordító, író és szinkrondramaturg. Az egyetemen tanultam pszichológiát, majd grafológus és rajzelemző képzésen vettem részt. 1994-ben végeztem Agykontroll tanfolyamot, melynek technikái jelentős mértékben segítették az életem. Az intuícióm használata ma már egy teljesen természetes eszköz számomra, ami az asztrológusi-tanácsadói munkámat is nagy mértékben segíti. Hiszek az elme teremtőerejében és az Univerzum jó szándékában. Mindenkinek van egy adott sorsa és célja, de ezek nem zárják ki azt, hogy boldogok, elégedettek, és hálásak legyünk azért, amit kaptunk az élettől. Az élet egy ajándék és hatalmas lehetőség nagyon sok mindenre.

Köszönöm, hogy itt vagy és velem tartasz!

Cs. Melinda

 

MegosztásShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page