Bemutatkozás

Csörsz Melinda Anita
karmaasztrológus

Gyermekkorom óta érdekelt az asztrológia, számomra sosem volt kérdés, hogy ezt az izgalmas tudományt majd egyszer megtanuljam. Mindig is tudni akartam, hogy honnan jöttünk és hová tartunk, hogy van-e sors, szabad akarat, de a csillagászat, a pszichológia, a grafológia, az ember és a lélek kapcsolata, a létezésünk értelme és karmikus összefüggései szintén a szívem csücskei. Rengeteg témába vágó irodalmat és tanulmányt habzsoltam be az elmúlt évek során, hagyományos asztrológiáról, szellemtudományokról, asztrozófiáról, a világ működéséről, a lélek rejtelmeiről és mindenről, ami a transzcendenciához kapcsolódik. Előadásokra és képzésekre jártam, de valahogy kevésnek, üresnek, felszínesnek, és sokszor tévesnek éreztem a válaszokat, amelyeket találtam vagy kaptam. Sosem voltam az a típus, aki gondolkodás nélkül elfogadja a készen kapott válaszokat, a rendelkezésemre álló információáradatból igyekszem leszűrni azt, ami értékes és valóban működőképes a gyakorlatban is. Az asztrológia irányzatain belül a karmaasztrológia lett a kedvencem, ami nem csoda, hiszen olyan mélységekig, mint a karmaasztrológia, soha egyik irányzat sem jutott el egy születési képlet fejtése során. A karmikus képletfejtés csínját-bínját Griga Zsuzsannától volt szerencsém megtanulni, aki a transzcendentális karmaasztrológia módszerének megalkotója és zseniális mestere. A tanulást sosem hagyom abba, jelenleg egy londoni asztrológiaiskolában csiszolom a tudásom.

Hiszem, hogy az asztrológia fejlődése, mint bármely más tudomány esetén, nem állhat meg egy ponton, és remélhetőleg nem is fog. A hagyományos asztrológia csodálatos alapokat fektetett le korunk asztrológusai számára, de ma már ismeretes, hogy a Föld nem lapos, a Nap nem kering a Föld körül, gigantikus méretű távcsöveink vannak, és tudomásunk van a transzcendens égitestek létezéséről is, – hát miért ne használhatnánk az újonnan elnevezett és sorsot kapott égitesteket is az asztrológia szimbólumrendszerében? Úgy vélem, hogy nyitottnak kell lenni az új felfedezések iránt, mert az asztrológia egy folyamatos megfigyelésekkel és kutatómunkákkal járó terület, ami bármeddig bővíthető, főleg, hogy még azt sem tudjuk, mennyi mindenről nem tudunk még. Egy asztrológus pont attól asztrológus, hogy kutat és foglalkozik a tudomány fejlesztésével.

Aki követi az írásaim, biztosan rájött már, hogy képletfejtésben kedvenceim közé tartozik a különböző fényszögképek értelmezése, amelyek konkrét élettémákat emelnek ki, és azok problematikájára vagy látens lehetőségeire hívják fel a figyelmet. Továbbá szívesen vizsgálom az extrém témájú, ritkán felbukkanó karmikus témaköröket is.

Több, mint 18 éve foglalkozom hivatásszerűen emberekkel, többek között tanítani, informálni és segíteni érkeztem jelen inkarnációmba, a hozzám kérdéssel fordulóknak nem szimplán asztrológiai ismereteket közvetítek, hanem egy egész életszemléletet adok át, amely a saját élettapasztalataimon alapszik. Megjártam a poklokat én is, mint bárki más, rengeteg küzdelem áll mögöttem, a tanácsaimmal tapasztalatból tudok segíteni. Az eredeti hivatásomat illetően, angol nyelvtanár vagyok, fordító, szerző és szinkrondramaturg. Az egyetemen tanultam pszichológiát, majd grafológus- és rajzelemző képzésen vettem részt. Spirituális ébredésem egyik meghatározó mérföldköve az Agykontroll tanfolyam elvégzése volt, mely során olyan mentális technikákra tettem szert, amelyek jelentős mértékben segítették az életem. Az intuícióm használata ma már teljesen természetes eszköz számomra, ami az asztrológusi-tanácsadói munkámat is jelentősen segíti. Hiszek az elme teremtő- és “varázserejében”, illetve az Univerzum bölcs szándékában. Mindenkinek van egy adott sorsa és célja, de semmi sem zárja ki azt, hogy boldogok, elégedettek, és hálásak lehessünk azért, amit kaptunk az élettől. Az élet egy ajándék és hatalmas lehetőség nagyon sok dologra.

Köszönöm, hogy itt vagy és velem tartasz!

Cs. Melinda

 

MegosztásShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page