Könyvajánló:
Indigó és kristály típusú emberek a Vízöntő korszak hajnalán

Mindigofelnottindig is foglalkoztatott ez a téma, nyilván nem véletlenül. Rengeteg információt gyűjtöttem össze az indigóságról mások leírásai és a saját tapasztalataim alapján egyaránt. Döbbenetes, hogy mennyire hasonlóan érzékelik a világot az indigó és a kristály lelkek, függetlenül attól, hogy a Föld mely pontján élnek. A gondolataik, a szavaik, a bevillanásaik szinte szóról szóra egyeznek.

Két könyvet emelnék ki a témából:

Kabir Jaffe és Ritama Davidson – Indigó Felnőttek 

és

Pállay Kovács Szilvia – Indigó- és kristálygyermekeink alkotásaik tükrében című kiadványokat.

indigoMindkét könyvet indigó típusú szerzők hozták létre, azzal a szándékkal, hogy egyrészt tudassák, nem vagyunk egyedül, sőt egyre többen leszünk, másrészt pedig, hogy utat mutassanak a szülőknek, hogyan neveljék különleges gyermekeiket.

Az indigó lelkek elsőként az 1700-as években kezdtek leszületni, amikor a tavaszi napéjegyenlőség először érintette a Halak és a Vízöntő jegy határát. Nekik volt a legnehezebb, mivel olyan korba születtek, ahol a szellemiségük durván meghaladta a kort, amelyben éltek. Nekik köszönhetőek a korszakalkotó találmányok, az ipari forradalom, és minden olyan cselekedet, amely az emberiséget kilökte a stagnálásból. Jelenleg két nagy asztrológiai korszak határán élünk, hiszen ezekben az évtizedekben váltódik az emberiség tudata a Halak jegyéről a Vízöntő szellemiségre. A világkorszakok energiái az egész emberiség mentalitására hatással vannak.

A Vízöntő energiák kulcsszavai: szabadság, újítás, intellektuális megértés és csoporttudatosság. Az analitikus elme együttműködik az intuícióval. Kinyílik a harmadik szem, ami nagyobb megértést, tudatosságot, szellemi ébredést, új gondolatokat és viselkedési mintákat hoz magával.

Az indigó lelkek a jövő hírnökei, akiknek már nem elég a Halak spiritualitása és beletörődése a kegyetlenségbe. A Vízöntő korszak lelkei azért érkeznek, hogy mentsék, ami menthető. Az egyik legfontosabb szándékuk, hogy megmentsék a Föld bolygót, a második pedig az emberiség társadalmi rendszerének totális átalakítása. Ezek persze hosszútávú célok, több száz évbe is telhet, mire látványos eredmények lesznek, de mi magunk is sokat tehetünk azért, hogy gyermekeink egy jobb világban legyenek felnőttek.

Az indigólelkek általános jellemzői: szuperérzékenység, érzik mások rezgéseit, lelkét, ösztönösen tudják mi az igazság, felismerik a hazugságot, hatalmas az igazságérzetük, jó szívűség, segítőkészség, önzetlenség, holisztikus gondolkodásmód, óriási szabadságigény, a korlátozást, elnyomást nem tűrik, lázadó típusok, nem lehet őket betörni, a tekintélyelvű nevelés rájuk nem hat, kizárólag azokat tisztelik, akik fel tudnak mutatni valami értelmeset. Óriási bátorság, lázadó szellem, és tetterő van bennük, ami pontosan azért kell, hogy legyen erejük szembemenni az elavult rendszerekkel.

A kristály- és csillaggyerekek már sokkal szelídebb, békésebb típusú lelkek. Bennük abszolút nincs agresszivitás. Ha bántják őket, még akkor sem bántanak vissza. Nekik különösen nehéz a földi sík, de ők azért érkeztek, hogy az indigók által kitaposott úton továbbhaladjanak, és felépítsék azt az újat, amelynek a helyét az indigók előkészítették. A kristálygyermekek különleges, tiszta, szeretetteljes fénylények, mivel nagyon érzékenyek és sebezhetőek, a nevelésükre különösen oda kell figyelni szülőként. Ők óriási hatással vannak a környezetükre, akkora szeretetenergia árad belőlük, hogy a puszta létezésükkel is képesek mások lelkében felkapcsolni a fényt.

A Vízöntő korszak új generációi okosak és szeretetteljesek. Nemcsak, az IQ-juk, de az EQ-juk is kiemelkedően magas. A két agyféltekéjüket egyforma mértékben képesek használni, egyszerre kiválóak az analitikus gondolkodást igénylő területeken és a művészetekben, a humán tárgyakban. Az emberi érzelmeik, az empatikus képességeik átlagon felüliek. Szavak nélkül is tudják, hogy mit gondolnak vagy éreznek mások, mire van szükségük, és mivel lehet nekik segíteni. Az indigó és a kristálylelkek tehát segíteni, megmenteni, világot megváltani érkeztek közénk. Figyeljünk oda rájuk, segítsük őket, és hallgassuk figyelmesen szavaikat!

MegosztásShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page